JaJa 2013

Folders, het alternatief

 

Voor reclamefolders is inmiddels een groot aantal digitale alternatieven ontwikkeld. Deze alternatieven belasten het milieu niet en daarnaast is de informatie altijd actueel. Voorbeelden van websites die alle winkelaanbiedingen inzichtelijk maken zijn hieronder weergegeven.

 

Tablets en Smartphones

Via de appstores zijn voor tablets en smartphones talloze apps te downloaden die het bekijken van reclamefolders nog gemakkelijker maken dan de papieren folders. Openingstijden, de dichtsbijzijnde winkel en telefoonnummers komen samen met de folderinformatie naar voren. Hiermee is gerichtere reclame mogelijk, op winkelniveau, maar ook op artikelniveau.


FoldersenKranten.nl

UItgebreide website op het gebied van online reclamefolders en aanbiedingen. FoldersenKranten.nl heeft een grote database van digitale folders, magazines en catalogi. Daarnaast zijn de Nee/Nee-stickers van Loesje op de website te verkrijgen.

Winkelwerf

 

Folderaar.nl 

Alle folders in één overzicht en op categorie. Folders worden continu geactualiseerd en gecontroleerd. Er zijn lijsten aan te maken zodat je alleen je favoriete folders te zien krijgt. De site heeft ook een link naar het aanvragen van Ja-Nee of Nee-Nee stickers.

PetenICT.nl

 

Reclamefolder.nl

Website met actuele folderaanbiedingen. Je kunt je op de site ook aanmelden voor nieuwsbrieven en er zijn apps voor IOS en Android. Op de site zijn behalve de folderaanbiedingen ook bijvoorbeeld groupon aanbiedingen te vinden.

Online retail service

 

Folderz.nl

Goed te personaliseren website met actuele winkel aanbiedingen. De aanbiedingen zijn gecategoriseerd op soort winkel. Je kunt favorieten maken en je abonneren op een nieuwsbrief zodat je nooit aanbiedingen hoeft te missen.

Superinfo Nederland

 

Spotta

Deze reclamefoldersite maakt gebruik van je lokatie om alleen folderinformatie te tonen die relevant is. Handig door categorisering, een tekstcloud en 'foldercarousel' op de homepage. Heeft ook een handige app voor Apple en Android.

Netwerk VSP en PostNL

 

Folder.nl

Actuele en overzichtelijke reclamefoldersite. In de appstore is een speciale folder.nl app te vinden. Snelle koppelingen met Facebook, Twitter en RSS. In de niet- ingelogde omgeving is geen locatie in te geven.

Studio Volta b.v.

 

Scoopy

Scoupy verzamelt dagelijks kortingsacties bij de gebruiker in de buurt en stuurt deze naar smartphones die de app hebben geïnstalleerd. De gebruikelijke kortingsbonnen uit folders zijn te gebruiken in een digitaal jasje. De gebruiker selecteert de aanbieding en opent deze in de winkel.  Door middel van de (streepjes)code wordt de korting aan de kassa verwerkt.